Vi utför service på storköksmaskiner

Ring oss på 010-166 42 42  och välj alternativ service för eventuella frågor.
Våra servicetekniker hjälper dig med installation, utbildning, service, reparation, reservdelar och underhåll.

• Stort lager
• Egna transporter
• Egna leveranser
• Serviceverkstad
• Reservdelslager

Alltid 1 x grundavgift 565 kronor. (denna avgift täcker resa+restid+pakering max 1 timme tid utöver 1 timme sätts upp på arbetstid) Antal mil redovisas separat för debitering. (45:-/mil)
Därefter skrivs tiden som vi är hos kund upp under grundavgift med minsta debitering 1 timma och sedan per påbörjad 30 minuters period.

 

GARANTIER
Vi på Maskin Börsen AB vill att du som kund alltid skall känna dig trygg med ditt köp hos oss.
Du har alltid fullgaranti (servicegaranti) oavsett om du handlar ny eller begagnad vara.
På vissa varumärken finns förlängd garanti (reservdelsgaranti)
Läs mer om våra garantier och garantitider enligt tabellen nedan

SERVICEGARANTI
Servicegarantin (Fullgaranti) omfattar arbete och reservdelar under garantitiden (se tabell) från leveransdatum.
Servicegarantin utförs Måndag – Fredag 08.00 – 17.00
Servicegarantin utförs på våran verkstad eller hos kund om maskin ej kan transporteras till Maskin Börsen.
Servicegarantin täcker inte förlust av varor, intäkter eller andra följdskador
Servicegarantin täcker inte handhavande fel
Servicegarantin gäller endast i Sverige om inget annat avtalats.

RESERVDELSGARANTI
Reservdelsgarantin täcker endast reservdelar.
Du som kund får bekosta arbetskostnader och transport
Garantin omfattar inte handhavande fel.

Storköksmaskiner är grundläggande för alla restauranger, såväl stora storkök som mindre krogar. Om en maskin går sönder så kan det uppstå stora problem och stora summor kan gå förlorade på kort tid

Om en kyl eller frys inte fungerar så går det inte lång tid innan maten blir otjänlig och måste kastas bort. Vad vore en pizzeria utan en fungerande pizzaugn och det blir ett hårt slit att förbereda maten för lunchen om en beredningsmaskin inte fungerar. Maskinerna är våra vänner – och detta gäller inte minst i en restaurang eller ett storkök.

Service storköksmaskiner – en nödvändighet

Tillgång till snabb och kunnig service av storköksmaskiner är alltså ett måste för alla restauranger. Behöver du få en storköksmaskin servad eller reparerad? Välkommen att kontakta oss på Maskinbörsen – vi är certifierade att utföra service på de flesta ledande varumärkena på området.
Vi servar, reparerar och installerar de flesta sorters maskiner som behövs i ett storkök. Vår ambition är att alltid kunna åtgärda fel och problem vid ett besök. Vi har allt som behövs när det handlar om reservdelar i våra välutrustade servicebilar.
Hos oss kan du hitta reservdelar till många av de oftast förekommande storköksmaskinerna – och har vi inte den del du behöver så kan vi beställa hem den på kort varsel.

Vi servar maskiner i hela Sverige

Maskinbörsen hjälper dig som restaurangägare med service av storköksmaskiner i hela Sverige. Du kan alltid nå oss och vi utför service på storköksmaskiner från alla kända varumärken. Kontakta oss på Maskinbörsen så kommer vårt erfarna och servicemedvetna team och hjälper dig. Våra servicebilar är väl utrustade med reservdelar, vilket ger en god möjlighet att lösa problemet redan vid första besöket. Vi arbetar alltid hårt för att restaurangens verksamhet så fort som möjligt ska komma igång igen.

Vi kan hjälpa till med snabb och kompetent service på storköksmaskiner, men vi kan även utföra garantireparationer på de flesta mest kända varumärkena inom storköksutrustning. Du kan självklart även kontakta oss om du behöver installationshjälp med ny utrustning i din restaurang eller storkök.

Service i vår moderna verkstad

Vi har även en välutrustad verkstad där vi utför reparationer på delar som går att skicka in. Detta spar både in på kostnader och underlättar för dig att hålla verksamheten flytande medan servicen pågår. Detta gäller även om det handlar om en reparation eller serviceåtgärd som är mindre brådskande. Det är bara att lämna in utrustningen i vår verkstad, eller så kommer vi och plockar upp den.

I ett stort kök används utrustningen dagligen och med hög frekvens, vilket gör att slitaget är stort. Detta ökar givetvis risken för att utrustningen ska gå sönder. När detta händer rubbas hela produktionen och restaurangen/storköket får problem. För att undvika detta kan du teckna ett serviceavtal för din verksamhet hos oss. Vi har lång erfarenhet från branschen och är certifierade att utför service på de flesta etablerade märkena inom storköksutrustning.

I detta avtal ingår förebyggande underhåll, en viktig funktion som gör att risken för att storköksmaskinerna ska gå sönder.

Välkommen att kontakta oss redan idag om du är i behov av service på storköksmaskiner.